balazs_gyenis_tango_dj_01

Gyenis Balázs – Tangó Dj

Gyenis Balázs argentin tangó dj, több mint 400 milongán zenélt már és ha a maratonokat, encuentrokat, fesztiválokat figyelembe vesszük, akkor ez lesz a 123-ik nagy tangós eseménye ahol djzik.

Lucas Molina Gazcon

Lucas Molina Gazcon – Tango Dj.

Lucas Molina Gazcon tango dj Lucas is a Buenos Aires-i El Yeite afterparty milonga egyik szervezője volt ezért tisztában van azzal, hogy milyen zenére van

Mogyorósi Dénes – Tangó Dj

Táncosként és dj-ként is fontos számomra az a harmónia, amit egy milongán a partnerünk és a zene ölelésében megélhetünk.
Szeretem, ha a táncosok a zeném által sokféle érzést megtapasztalhatnak. Főleg derűt, játékosságot, de olykor mély érzéseket is. Ez a fajta zenei hullámzás olyan élményt adhat, ami aztán a hétköznapokban is sokáig velünk marad.

serban-andrea-tango-dj

Serban Andrea – Tangó Dj

A zene nagyon fontos része az életemnek. Mivel édesanyám zongoratanár, már a gyerekkoromtól kezdve nagyon sokszor halhattam klasszikus, a tangóhoz sokszor közel álló zenéket.
Részben ezért is minden tandát úgy válogatok össze, hogy azt ugyanabban a minőségben élvezzem táncosként is mint dj-ként is.

Tango-dj-endre

Szeghalmi Endre – Tangó Dj

A szerelmese vagyok a tangózenének. Dj-ként is, táncosként is.

Sokszor voltam Buenos Airesben, másodjára több mint 7 hónapot töltöttem el itt, mely idő alatt nagyon sok stílusú tangóesten megfordultam. Tandáról tandára próbálom, gondosan megválogatni a korszakokat, zenekarokat, hangulatokat.