csengeri-adrienn-tangódj_bw

Csengeri Adrienn – Tangó Dj

Adrienn népszerű könnyen táncolható, sokszínű tandáiról amit alkalomadtán nuevo és alternatív (tangó) zenével is fűszerez. A klasszikusok közül jó érzékkel válogat a ‘Golden Age’ ritmikus és melodikus tandáitól egészen a 50-es-70-es évek zenéjéig.

balazs_gyenis_tango_dj_01

Gyenis Balázs – Tangó Dj

Gyenis Balázs argentin tangó dj, több mint 300 milongán zenélt már és ha a maratonokat, encuentrokat, fesztiválokat figyelembe vesszük, akkor ez lesz a 101-ik nagy tangós eseménye ahol djzik.

novák-gabor tangó dj

Novák Gábor – Tangó Dj

Novák Gábor,a Műcsarnok Milonga megalapításával kezdte el tangós “karrierjét” 2006-ban.

Azóta rendszeresen dj-zik hazai és külföldi milongákon, és sok meghívást kapott külföldi fesztiválokon való dj-zésre is.

Porvai Ági - Tangó Dj

Porvai Ágnes – Tangó Dj

2001-ben ismerkedtem meg a tangóval.

Körülbelül fél évvel később vált szenvedéllyé, azóta pedig olyan számomra, mint a levegő. Néha nehezen veszem, de nem tudnék élni nélküle. A tangó természetesen nem létezik zene nélkül. A tangó zene számomra a legcsodálatosabb muzsika a világon.

serban-andrea-tango-dj

Serban Andrea – Tangó Dj

A zene nagyon fontos része az életemnek. Mivel édesanyám zongoratanár, már a gyerekkoromtól kezdve nagyon sokszor halhattam klasszikus, a tangóhoz sokszor közel álló zenéket.
Részben ezért is minden tandát úgy válogatok össze, hogy azt ugyanabban a minőségben élvezzem táncosként is mint dj-ként is.

endre-tango-dj

Szeghalmi Endre – Tangó Dj

A szerelmese vagyok a tangózenének. Dj-ként is, táncosként is.

Sokszor voltam Buenos Airesben, másodjára több mint 7 hónapot töltöttem el itt, mely idő alatt nagyon sok stílusú tangóesten megfordultam. Tandáról tandára próbálom, gondosan megválogatni a korszakokat, zenekarokat, hangulatokat.