Somos Judit & Lucas Molina Gazcon

Tango místico

Somos Judit

Judit érettségi előtt kezdett tangóval foglalkozni.

Több-kevesebb szünettel két évet töltött Argentínában, ahol tovább képezte magát. 2010-ben saját iskolát alapított Budapesten, miközben Európa több városában is tanított mint például Luxemburg, Bécs, Belgrád, Metz, Göteburg, Párma, Antwerpen.

Lucas Molina Gazcon

Lucas-Judit-Mistico
Lucas stílusát kiváló zeneiség és játékosság jellemzi amely a tangó régi hagyományait ötvözi a tánc struktúrájának és lehetőségeinek modern értelmezésével. Táncát a nyugodt, finom mozdulatok, és a gyors, ritmusos lépések könnyed váltakozása jellemzi.
12 éves kora óta táncol tangót, és a legnevesebb mesterektől tanult (közülük a legfontosabbak: Esther és Mingo Pugliese, Gustavo Naveira és később Chicho). Világszerte hívtak fellépni és tanítani, köztük a rangos CITA fesztiválra Buenos Airesben vagy a ‘Tango Element’-re Baltimore-ban (USA). Dolgozott a kultikus ‘Tango Lesson’ c. filmben még kamaszként, majd később a lett ‘Szombat Esti Láz’ (Dancing with the Stars) tv műsorban.
 
Dolgozott Kínában és Európa számos városában. Olyan partnerei voltak mint Ariadna Naveira, Ines Muzzopappa, Cecilia Piccini, Vanessa Fatauros, vagy – alkalmanként – Alejandra Gutty és Johanna Copes (valamint sokan mások). A legendás El Yeite Tango Club egyik szervezője volt.

Tango místico lucas &Judit

Lucas és Judit 2014 óta dolgoznak együtt. Budapesten élnek, itt vezetik saját iskolájukat, a Tango Mistico Stúdiót.
Számukra a tangóban a legfontosabb dolgok a zenei kifejezés, a pontosság a vezetés-követésben. Hisznek abbam, hogy a struktúra megértése végtelen számú  lehetőséghez vezet.
 
Közös munkájuk során olyan nagy presztízsű fesztiválokon szerepeltek mint a CITA vagy az El Yeite Tango Festival Buenos Airesben, valamint tanítottak és felléptek Európa számos városában (Párizs, Temesvár, Kolozsvár, Amszterdam, Hága, Tel Aviv, Lyon, stb.)”

Fb oldal: Tango Místico Lucas & Judit
Web: Tango Místico Lucas & Judit