Molnár Barbara & Török árpád

Dancefloor Szeged

Török Árpád és Molnár Barbara a DanceFloor Tánciskola megálmodói és alapítói.

Mindketten gyermekkoruk óta a tánc szerelmesei. Rengeteg műfajban kipróbálták már magunkat rengeteg fellépésen, versenyen vannak túl. Diplomát mindketten a Magyar Táncművészeti Egyetemen szereztek.

2015 óta táncolnak együtt és a mai napig aktív versenytáncosok.

„A tánc kitölti napjainkat, számunkra ez egy életforma. Minden napunk minden perce e szerelem köré épül. A tánc által megtanultunk küzdeni, győzni és méltósággal veszíteni, kitartani és soha fel nem adni. A tánc számunkra egy olyan világ, mely érzelmekkel és kihívásokkal teli, ahol nem lehet unatkozni, élményekkel gazdagodunk minden percben. Ahová, ha kell, elmenekülhetünk és amelybe bátran belefeledkezhetünk. Számunkra a tánc jelenti a mindent, hivatást, sportot, művészetet, szerelmet, szenvedélyt.”

Török_Árpád_Molnár_Barbara

DanceFloor Szeged

A DanceFloor Szeged Tánciskola Török Árpád és Molnár Barbara versenytáncos táncoktatók táncstúdiója.

„A legfontosabb, hogy a vendégeink jól érezzék magukat a táncóráinkon és minden óra után feltöltődve hagyják el a tánciskolánkat.
Számunkra fontosak a miértek! Hiszen a tánc nem csak a lépésekről szól. Fontos számunkra, hogy a tánclépések mellett megismertessük a vendégeinkkel a különböző apróbb fortélyokat, technikákat, amelyek elsajátításával érthetőbbé és könnyebbé, kényelmesebbé válhatnak a tanult mozdulatok. Természetes, érthető és egyszerű módon tanítunk, mert fontos, hogy a mozdulatok mindenki számára könnyedén elsajátíthatóak és készség szinten használhatóak legyenek.

Imádjuk a táncot és imádjuk tanítani is. Minden táncórát tematikusan felépítve, a vendégekre szabva tartunk meg, mert szeretnénk, ha mindenki könnyedén elsajátítaná a különféle tánclépéseket és táncstílusokat. A munkánkat alázattal és odafigyeléssel végezzük. Számunkra fontos a minőségi táncoktatás!”

Minőségi táncoktatás, igényes kikapcsolódás, magasan képzett táncoktatók várnak! Tevékenységeink:
Felnőtt hobbi tánctanfolyamok kezdőtől haladó szintig, magán táncórák. Esküvői tánctanfolyamok és esküvői tánckoreográfiák oktatása magánórákon. Szalagavató táncok tanítása, közreműködés céges rendezvényeken. Csoportos és magánóráinkon tanulható táncok: Társastánc (latin-amerikai és standard táncok), argentin tangó, west coast swing és rocky tánctanfolyamok. Szeged belvárosában, a Tisza-parton, két gyönyörű táncteremmel vár.

Az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a szegedi táncélet fellendítésére is. Különböző tematikájú táncestekkel és workshopokkal igyekeznek bővíteni a táncos programokat Szegeden.

facebook oldal: DanceFloor Szeged
weboldal: DanceFloor Szeged