MOhl Hajnal & szénási zsolt

tangópium

Nívódíjas táncos, Többszörös argentín tangó világbajnok

Olvass tovább: https://czene-banhidi-petra.webnode.hu/videok/

Az Ópium halálos függőséget okoz, a TangÓpium életöröm függőséget!
Intenzív tangó kurzusok teljesen kezdőknek, haladóknak, vagy azoknak, akik úgy érzik gondjaik vannak az alapokkal és szeretnék azokat teljes mértékben helyrerakni! Professzionális, egyéni módszerünkkel rendkívül könnyen, gyorsan és élvezetesen fogsz haladni! Ezt tovább segíti majd gondos zenei válogatásunk, mely önmagában is rendkívüli élményt nyújt! Kurzusaink végére teljes mértékben készen állsz majd az egyedi, önálló, kreatív táncra és a milongákra! Bízz bennünk, velünk tudsz TÁNCOLNI! Ha nincs párod, vagy találsz az órákon / kurzusokon, vagy kérhetsz segítő partnert! Ez ugyan külön költséggel jár, viszont nagyon nagy segítségedre lesz az előrehaladásban! A részletekért írj nekünk, vagy hívj minket!

Mohl Hajnal Hajni “civilben” felnőtt klinikai szakpszichológus. Rendkívül intuitív, érzékeny, kedves személyiségével azonnal elnyeri mindenki szimpátiáját, így valós, igazi segítséget tud nyújtani a tánc és lélek harmóniájának megteremtésében. Finom nőiessége, eleganciája és perfekcionalitásra törekvő technikája biztosítja a tánc esztétikai élményének maximalizálását.

Zsolt “Széna” több, mint 40 éves sportszakmai (harcművész) gyakorlata, európa-világ- és olimpiai bajnok tanítványai teljes garanciát nyújtanak arra, hogy az argentin tangó, a tanítás, a mozgás oktatása és a testtudat fejlesztése vonatkozásában az egyik legjobb helyen vagy.

Ez a különleges tanárpáros egységben segíti testi, lelki és szellemi fejlődésed!
Szeretettel várunk a kultúra és a tánc világában!

Tangópium

Vezető tanárok Mohl Hajnal és Szénási Zsolt.
Cím: Smart-BDA Center, 1132 Csanády 7.

Facebook: Tangópium