Maria Shagieva & Bicsár János

miami tánciskola vác

Bicsár János
2009-ben kezdtem tangózni Budai Lászlónál és hamar eljutottunk Buenos-Airesbe, ahol már nem volt visszaút.
Szerencsésen bekerültünk egy hagyományos tangót szerető és jól oktató társaságba és ez határozta és határozza meg a mai napig az irányt amit szeretek és követek.
Táncoltam színpadon, fellépéseken, Európa bajnokságokon és a 10 év alatt több mint 150 fesztiválon és maratonon. Sok csoportos órán voltam és sok magánórát is vettem szinte mindenkitől akiben láttam valami számomra érdekeset és követendőt.
Mostanra a legfontosabb egy olyan tangó megtanítása az órákon ami izgalmas, hagyományos és kényelmes mindkét fél részére. Keresem a kapcsolatot, a figyelmet, az együtt dolgozást és az egyéniséget is a kapcsolaton belül.

Mariia-János-Miami-tanciskola-vac

miami tánciskola vác

Jelenleg Vácon tartunk csoportos órákat feleségemmel Maria Shagievával 2018 óta. 

A fókusz a tanításban a párok egymásra figyelésén a közös izgalmas munka megélésén van. Nem eredménycentrikus az oktatás hanem a pillanatot szeretnénk jól megélni és a tanulás útját kiélvezni az utolsó cseppig. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy sok tanítványunk gyerekes szülő néhányan 3 és 5 gyerekkel és élvezik a heti alkalmakat amikor csak egymásra figyelhetnek zenei aláfestéssel.

Cím: Vác, Dr. Csányi László krt. 58, 2600