czifra-Kutas Enikő & borbély zoltán

Ballare Táncstúdió

A Miskolcon található Ballare Táncstúdióban 2016. tól őszétől folyik argentin tangó oktatás.

A társasági és divattáncokat kínáló stúdió vezető oktatója Czifra-Kutas Enikő szívügyeként kezeli, hogy az észak-magyarországi régióban is egyre színesebb tánc kínálat álljon az érdeklődők részére. Így gazdagította a repertoárt az argentin tangó, melynek alapjaival Enikő a Táncművészeti Főiskolán ismerkedett meg. Ekkor már tudta, hogy a tangó egy új vonal lesz a szakmai életútjában, így a diploma megszerzése után Kulik Johannánál kezdte elmélyíteni és színesíteni tangó tudását.

Ahogyan Borbély Zoli is, aki 2019-től csatlakozott a miskolci tangós élethez. Zoli gazdag és alapos tangó ismereteivel, tapasztalataival segíti a stúdió tangó óráit. Elhivatottsága és szerelme e műfaj iránt vitathatatlan, hiszen heti rendszerességgel látogatja Budapestről, a Bükk lábánál elterülő megyeszékhelyet. Így tehát, Enikő és Zoli kitartó és összehangolt munkájának köszönhetően egyre virágzik a vidéki tangó.

Ballare Táncstúdió

Miskolc-Diósgyőr szívében a Ballare Táncstúdió egy olyan igényes tánciskola, amely a mindennapok mókuskerekében kulturált szórakozást, kikapcsolódást és egyben új mozgásstílusokat kínál.
Ballare Táncstúdió : Miskolc, Andrássy Gyula u. 96, 3534 , Andrássy Inkubátorház